Summer Party

Har du noen gang ønsket å arrangere tidenes sommerfest?


I sommer arrangerte vi en sommerfest med et koordinert fargetema, vakre dekorasjoner og eget personale for mat, drinker og musikk. Etter kundens ønsker skreddersydde vi alt ned til hver minste detalj for å sikre en uforglemmelig fest.

Gjestene ble møtt med glitrende velkomstdrinker fra baren, samtidig som det ble delt ut små vifter for å håndtere sommervarmen. Barmenyen var valgt etter kundens ønske, og tilbydde et bredt utvalgt av klassiske drinker til gjestene. Neon-lysskilt med iøynefallende utsagn var hengt opp samtlige plasser i hagen som en ekstra detalj.



Sittegrupper med hvitt og rosa fargetema var satt opp på plenen, mellom DJ-boothen og grill-stasjonen. Etterhvert som gjestene kom ble det satt ut snacks og vann, og gjestene hadde muligheten til å ta minneverdige bilder ved neon-skiltene og de blomsterfylte ballongdekorasjonene. Matserveringen besto av ulike typer grillmat, som ble laget foran gjestene.



Ved sittegruppene var det målt opp god plass for typiske sommerleker som kubb, men også dansing. Bordene var pyntet med flotte buketter, som sto i stil med ballongene og dekoret rundt.

En ekstra stor takk til alle våre talentfulle leverandører!

Fotograf: Eva fra Moment Studio.

Videograf: Bryllup.no

Eventplanlegger og designer: GLENNE Luxury Weddings & Events



VIDEO


Previous
Previous

Kick-Off